Érzelmi jól lét!korona csakra

Ez a csakránk csak fejlett vagy kevésbé fejlett lehet. 

Ha fejlett akkor nem érzünk szakadékot a külvilág és belső énünk között,tudatunk megnyilik és megéljük a tiszta LÉTET mely örök érvényű, ahol a dolgok összességükben léteznek.

Cselekedeteinket az alkotás vágya vazérli,képesek vagyunk megérezni az ISTENI egész lényegét: MAGÁT A LÉTET AZ EGYSÉGET.

Többi csakránk is kezdi ezt az érzést sugározni magából, különösen a SZÍV csakra.

Hisz egész életünk lényege a szeretetteljes út megtalálása.

A boldogság megélése.

 

Ha kevésbé fejlett akkor a félelmeink miatt egyes csakránk részeiben megmaradnak a zárlatok.

Nem képesek kihasználni lehetőségeiket, az alkotás vágyának érzésével, igy nem alakul ki közöttük a harmónia.


Ha akkor mikor a korona csakra fejlődik, nem nyílunk meg a spirituális érzéseinknek, könnyen bizonytalanság és céltalanság keríthet hatalmába bennünket. Belső világunk felé kellene fordulnunk mert esetleg értelmetlennek érezhetjük eddigi életünket, még a halálfélelem is beépülhet érzelmeinkbe. Ez miatt nagyon aktívvá válunk, folyamatosan túl vállaljuk magunkat hogy fontosak legyünk. Ilyenkor fordulnak elő a betegségek, ami pihenésre késztet bennünket,lehetőséget adva belső énünk megismerésére.

 

 A korona csakra természete.

Az emberben a legfelsőbb szintű tökéletesség helye. A szivárvány minden szinében megjelenhet, de uralkodó szine az ibolyakék.Ahogy a fehér színben ott van minden színárnyalat úgy eggyesül az alsóbb csakrák energiája a korona csakrában.

Ez a hely az igazi otthonunk, innen indulunk az életbe  és ide érkezünk vissza fejlődésünk végén. A korona csakrán át tökéletesen megértjük azt amit korábban értelmileg, majd intuitív módon fogtunk fel. E csakra segítségével szerzett ismereteink jóval magasabb rendűek a harmadik szem által szerzetteknél.

A korona csakra fejlődését nagymértékben segíti az ibolyakék szín, mely a meditáció és odaadás szine.A hat alsóbb csakra aktivizálásában mi is tevékenyen részt vehetünk a korona csakra esetében viszont csak megnyílhatunk és az energiák szállítóivá válhatunk.

A hetedik csakra kiteljesedésével a többi csakrában lévő gátak és zárlatok utolsó morzsái is feloldódnak, és a lehető legmagasabb frekvencián működnek.

 

 A korona csakra tisztítása és aktiválása.

a Természet érzékelése

A tér és határtalanság érzését átélhetjük egy hegycsúcson, miközben ezzel elősegítjük  korona csakránk megnyitását.

Sok sok híradás szólt már a hegyvidéki emberek, matuzsálemi koráról.

Hangterápia

A zene: 

A korona csakra zenéje, a csend. A lényünk éber marad de képes felfogni a teremtés egészében jelen lévő harmóniát és szeretetet. De a csend állapotát megtestesítő bármilyen zene is jó hatással van a korona csakrára.

Mantra: OM 

Ezt hangosan kimondva és minden nap 5-10 percet gyakorolva szintén segít megnyitni a korona csakrát.

Az O betűt röviden míg az M betűt hosszan elnyújtva, érzékelhetjük hogy ott rezonál a fejtetőn a hang.

OOMMMMMM…...

Színterápia

Az ibolyakék és a fehér szín segíti legjobban a korona csakra kinyílását.

Az ibolyakék a szellem lélekátalakulásában segít megnyitva őket a spirituális ismeretek felé. Feloldja a korlátokat és megismerhetjük az egység élményét.

A fehér magában foglal minden színt egységbe rendezi a létünk különböző formáit és megnyitja lelkünket a tudás, megvilágosodás és gyógyulás felé.

Drágakőterápia

Ametiszt: a cselekvés és érzékenység a csend határtalansággal karöltve jellemzi az ametisztet. Nyugalmat sugároz mely felolgja a félelmet nyugtalanságot, erősíti az kozmosz felöl érkező bizalmat és szeretetet. Segíti a meditációt erősiti a sugallatokat.

Hegyikristály: tisztasággal és fénnyel ajándékozza meg a szellemet a lelket. Segíti a spirituális ismeretszerzést. Feloldja blokádokat és védelmet nyújt és újabb energiát.

Aromaterápia

Olibánum:Nem véletlenül használják a templomokban füstölőszerként. Illata felemelő hatással van a lélekre és a szellemre egyaránt. Háttérbe szorulnak  életünk problémái, a lelket olyan szintre emeli ahol megismerheti, megérezheti az élet lényegét.

Lótusz:keleten mindig is a szépség és spirituális ismeretek szimbóluma volt.Gyökerei az iszapban vannak de virága messze a magasban.A tökéletes ember is a hétköznapi életét éli, de igazi lénye örömöt és tudást sugároz a világ felé. A lótuszvirág illata ezt az üzenetet hordozza magában.

 

A hetedik csakra hozzárendelései

Szín:ibolyakék, de lehet fehér és aranyszínű is.

Szimbóluma: ezerszírmú lótuszvirág

Alapelv: a tiszta lét

Hozzárendelt testrész: a nagyagy

Hozzárendelt mirigy: tobozmirigy (epiphizis). E mirigy funkciója nem eggyérterlmű, de nagy a valószínűsége hogy mint karmester nagy befolyással van a többi mirigy működésére.

Asztrológiai hozzárendelések: 

BAK/SZATURNUSZ:belső látás, fontos dolgokra való koncentrálás, az anyag isteni fénnyel való átitatása.

HALAK/NEPTUNUSZ: a korlátok feloldása, odaadás, eggyé válás.

 

A hetedik csakra tanulási feladata

A belső látás segítségével felsőbbrendű ismeretek szerzése, eggyé válás az örökléttel, egyetemes tudatosság.

E csakra férfiaknál jobbra forog nőknél pedig balra.

Konkrét gyakorlati ajánlások, betegségre, életvitelre és érzelmi problémákra!

Van már elég hanganyagom meditációhoz, valamint rengeteg hamgoskonyv. Oshó, Müller, Popper,….könyvek. Akik az utóbbi időben kértek tanácsot,  a problémályukhoz kapcsoló anyagokat tudtam küldeni. De vannak nagy terjedelműek, ezeket ha kéred cd-re másolom és elpostázom címedre.

Önköltségi áron. Van lehetőség teljesen személyre szabott cd- összeállítására is mely lefedi minden téren a problémádat.

Szeretnéd tudni hol tartasz az egészségeddel? Ingyenes felmérés

Személyes kezelésre való jelentkezés

 

Spirituális, Spirituálisan fejlett, Spirituális ismeretek, …….

Folytathatnám sokáig a felsorolást, amiről az embereknek nincs pontos fogalmuk.

Sokszor sokan használjuk a korona csakrával kapcsolatban ezt a szót

de nem igazán találkoztam mindenki számára érthető leírással mit is jelent.

Kevés Reiki mester írja le – a levegőben ott van az energia ami információk milliárdjait tartalmazza!! Amit mi gyógyítók koncentrálunk és írányítunk megfelelően a gyógyításhoz. Sőt ez mindenki számára látható, ha kicsit elbambulva néz fel a kék égre. Szemünk előtt mint sok kis fényes hullám (kukac) mozognak látszólag rendszertelenül.

Mióta az Univerzum létezik ők is vannak. Azóta ott van bennük minden információ. Ott van minden az emberiségről is-miért létezünk mi az életünk értelme, célja- csak meg nyílnia a korona csakrának.

Mivel minden ember egyedi és megismételhetelen, nincs séma vagy sablon amit mindenki használhat a korona csakra nyitásához aktiválásához. De akorona csakrához  kapcsolódó, azt  erősítő módszerek közül mindenki kiválaszthatja a magának legmegfelelőbbet.

Csak ülj le kényelmesen vagy dőlj le és halgasd a csöndet. Zene, szín, kristály vagy amelyik neked kedves vagy vonz, használd. Mert a korona csakra természete a csönd. Van olyan zene ami neked a csöndet szimbolizálja, csak keresd és megtalálod ha belsődre halgatsz.

Ha kiváncsi vagy mi zajlik benned, vagy úgy érzed valami történik a szervezetedben és rossz érzésed van, előzd meg a nagyobb bajt.

 CSAK KATTINTS IDE      

 Szeretnéd tudni hol tartasz az egészségeddel? Ingyenes felmérés

30 PERCES FELMÉRÉS UTÁN KAPSZ EGY RÉSZLETES ELEMZÉST

Konkrét gyakorlati ajánlások, betegségre, életvitelre és érzelmi problémákra!

Van már elég hanganyagom meditációhoz, valamint rengeteg hangoskönyv. Oshó, Müller, Popper,….könyvek. Akik az utóbbi időben kértek tanácsot,  a problémályukhoz kapcsoló anyagokat tudtam küldeni. De vannak nagy terjedelműek, ezeket ha kéred cd-re másolom és elpostázom címedre.


Önköltségi áron. Van lehetőség teljesen személyre szabott cd- összeállítására is mely lefedi minden téren a problémádat.

Személyes kezelésre való jelentkezés

jani

orommel-letezni.hu 54 éves. 2001 ig éltem én is a szorgos munkás kis életemet feleségemmel három szép lányommal! A reiki energiagyógyászatot megismerve teljesen más lett az életem, életfelfogásom! Az addigi gyötrődő önmarcangoló, kesergő ember megértette hogy nem a világnak kell megváltozni hanem az embernek!!! Közben Reiki mester lettem s tovább is ez az életem! Megtaláltam a boldogságot mint ember, férfi, apa! Bárki kérheti a segitségemet SEGITEK energiakazeléssel,tapasztalataim átadásával vagy ismeretanyaggal!! Addig sem voltam beteges, de azóta még az a kevés nyavalyám is eltünt! Magyari János Reiki mester

Hozzászólást szeretnél írni? Nyugodtan hiszen épp itt vagy! Te hogy látod? Kiváncsi vagyok a véleményedre. Nem kell regisztrálni a megjegyzés írásához.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .