Életminőség

>

A fentiekből kiindulva szeretném megkérdezni mindenkitöl. Mi a véleménye, kérdése : Az ember milyen mértékben képes önmaga gyogyítására, és mi képpen?

Képesek vagyunk arra hogy bajainkat betegségeinket, magunk helyrehozzuk orvosi segítség nélkül??

Vagy ami még jobb: Képesek vagyunk ugy élni hogy ne legyünk betegek??!!

Ha megtudjuk magunkat gyogyítani akkor miért van halál?!!!

Ezekre s még több kérdésre van válasz-persze nem mindenki megelégedettségére sajnos mert ami a születés után biztos az az elmulás…. 

                   Csakhogy ami közötte történik velünk az eggyáltalán
           
                                                                                                                                     
                      nem mindeggy, s itt a lényeges dolog
                    
                                ÉLETÜNKBEN!

Az életminőségről beszélek de nem hagyományos értelemben.
Ki gondolt már arra mitől függ az életünk boldogsága, netán boldogtalansága?!  

jani

orommel-letezni.hu 54 éves. 2001 ig éltem én is a szorgos munkás kis életemet feleségemmel három szép lányommal! A reiki energiagyógyászatot megismerve teljesen más lett az életem, életfelfogásom! Az addigi gyötrődő önmarcangoló, kesergő ember megértette hogy nem a világnak kell megváltozni hanem az embernek!!! Közben Reiki mester lettem s tovább is ez az életem! Megtaláltam a boldogságot mint ember, férfi, apa! Bárki kérheti a segitségemet SEGITEK energiakazeléssel,tapasztalataim átadásával vagy ismeretanyaggal!! Addig sem voltam beteges, de azóta még az a kevés nyavalyám is eltünt! Magyari János Reiki mester

Hozzászólások

Életminőség — 2 hozzászólás

  1. >Mit értesz életminőség alatt.? sok ember azért nem tud meggyógyulni mert nincs elég pénze a gyógyszerét kiváltani! Mi a szerepe gondolatainknak a betegséghez vagy a boldogsághoz?!

    • Kedves Anonym!
      A betegségnek mindig oka van. Elsősorban a külső okokat kell kizárni. Káros földsugárzás, negatív környezet,(munkahely….és mindenki más aki negatív érzelmeivel lehúz bennünket. Mert befolyással van gondolkodásmódunkra. Mit gondoljunk a világról önmagunkról. A NEKEM ÚGY SEM FOG SIKERÜLNI! ÉN NEM MEREM MEGTENNI! MILYEN CSÚNYA VAGYOK! Ezek, a bennünk lévő hozzáállások saját életünkhöz. Tehát ezekből az alap ÉRZÉSEKBŐL itéljük meg a körülöttünk lévő világot, s ebből kiindulva éljük életünket.Kritika félelem kritika, ezek a belső érzések vezetik cselekedeteinket is. ELŐITÉLETTEL vagyunk önmagunk iránt, ezért döntünk rosszul bizonyos élethelyzetekben. De belül ott feszít az érzés, hogy igazából más ember vagy. Hát hozd felszínre azt az embert aki valójában TE vagy. Fogadd el ÖNMAGAD.

Hozzászólást szeretnél írni? Nyugodtan hiszen épp itt vagy! Te hogy látod? Kiváncsi vagyok a véleményedre. Nem kell regisztrálni a megjegyzés írásához.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .