>A béke szigete

>

Köszönöm az észrevételed és még a mai nap kibővítem a leírást. Ha még máshol is találsz olyan leírást ami nem eggyértelmű annak aki nincs benne, légyszives jelezd nekem. Tehát mindkét talpnál és külön külön masszírozva: a NŐKNÉL SAROKTÓL INDULVA BALRA KELL ELKEZDENI A MASSZÍROZÁST.A MÁSODIK CSAKRÁT JOBBRA KEZDED ÉS A HARMADIKAT MEGINT BALRA. S ÍGY TOVÁBB VÁLTAKOZVA HALADSZ FELFELE. A FÉRFIAKNÁL PEDIG JOBBRA KELL KEZDENI A SAROKTÓL. EGY EGY CSAKRÁT ELÉG 2-3 PERCIG MASSZÍROZNI.  
Egy javaslat a masszírozáshoz. Tedd vagy tegyétek azt kellemessé még azzal, ha gyertyát vagy kellemes illatú füstölőt égettek. Teremtsétek meg arra az időre a nyugalom szigetét, a békés ellazulást. Még jobb ha előtte akinek masszírozol  gyógyteás lábfürdőt áztatást végez. Pl: 
  • A CITROMFŰ nyugtató hatású
  • A KAKUKKFŰ immunerősítő
  • A KAMILLAVIRÁG gyulladáscsökkentő

Ezekből készíthetsz természetesen teát is és az illető közben iszogathatja miközben történik a masszírozás. Figyelheti milyen érzéseket kelt benne a különböző csakrák masszírozása. 

szeretettel jani

jani

orommel-letezni.hu 54 éves. 2001 ig éltem én is a szorgos munkás kis életemet feleségemmel három szép lányommal! A reiki energiagyógyászatot megismerve teljesen más lett az életem, életfelfogásom! Az addigi gyötrődő önmarcangoló, kesergő ember megértette hogy nem a világnak kell megváltozni hanem az embernek!!! Közben Reiki mester lettem s tovább is ez az életem! Megtaláltam a boldogságot mint ember, férfi, apa! Bárki kérheti a segitségemet SEGITEK energiakazeléssel,tapasztalataim átadásával vagy ismeretanyaggal!! Addig sem voltam beteges, de azóta még az a kevés nyavalyám is eltünt! Magyari János Reiki mester

Hozzászólást szeretnél írni? Nyugodtan hiszen épp itt vagy! Te hogy látod? Kiváncsi vagyok a véleményedre. Nem kell regisztrálni a megjegyzés írásához.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .