>A KARMA FOGALMA

Mikor eldöntöttem hogy érthetően leírom mindenki számára mi a karma, egy óra mulva kezdtem csak átgondolni hogy ehhez a fogalomhoz több másik fogalom tartozik szorosan, elválaszthatatlanul, ami évezredek óta vita tárgya az emberek között!

 • A KARMA-jelenlegi életünk megoldandó feladata-amit ELÖZŐ ÉLETÜNKBEN NEM OLDOTTUNK MEG!
 • ELÖZŐ ÉLET-fogalma feltételezi a LÉLEKVÁNDORLÁST A LELKÜNK LÉTÉT!
 • A LÉLEK LÉTÉBŐL-már csak egyvalami jöhet
 • ISTEN                

Hát évezredek óta e körül folyik a vita tudosok és egyszerű emberek között.
Itt most csak a karmáról fogok írni de másik blogba a felsorolás szerint sorba veszem ezt az érdekes, mindenkit foglalkoztató témát.

                                          
                                         A KARMA!!! 

A karma mint irtam mostani életünk fő feladata amit ha jól oldasz meg továbbléphetsz a fejlődés útján.
Ami ha valaki elgondolkodik az életén, csak a szeretet a pozitív élet megélése  tesz lehetővé. Viszont nem hiába élünk létezünk dualizmusban, kell hogy tudjunk viszonyítani mi a jó, mi a rossz.

A személyre szabott feladat függ elöző életünk nem megoldott, vagy rosszul NEGATÍVAN VÉGHEZVITT  élethelyzetétől.
Ez lehet egy rossz párkapcsolat, férjként, feleségként, főnökként, mindenféleképpen emberi fejlödésünk negatív gátjaként megélt élethelyzet. Ha felteszed magadnak a kérdést- MIÉRT VISELKEDEK MÁSKÉPP?

 • A feleségemmel
 • A gyerekeimmel
 • A barátaimmal
 • A munkatársaimmal
 • A fönökömmel
 • A szomszédommal
 • A kutyámmal
 • A hivatalban -akkor már érdekel a kérdés. Ehhez kapsz egy kis segítséget ha felkeresed a Karmánkat nem kell, megélni. De ha nem éljük meg a következő életünkben újra megkapjuk feladatként. Viszont van egy lényeges dolog. Nem emlékszel a mindenkori életedben, mit kell megélned megoldanod. Ez teszi lehetővé hogy szabadon dönthess az életedről. Weboldalam ahol az ember energetikai s azzal szorosan összefüggő dolgokról olvashatsz.

    orommel-letezni.hu honlapon.
Az életünk velejárója néha a rossz kényszerű megélése, ha akarjuk ha nem. Ez nagyon sokszor az anyagi helyzet megváltozásával jut kifelyezésre. A pénz megszerzése mögött, ÓRIÁSI energiák vannak hatalmas hajtóerőt képes mozgósítani a megszerzése.  nézd meg uj blogomat http://elozoelet.blogspot.com/   folytatom…

Az erőszak a gyengék végső menedéke

Szeress élni merj örülni fogadd el önmagad létezését hisz fontos vagy

jani

orommel-letezni.hu 54 éves. 2001 ig éltem én is a szorgos munkás kis életemet feleségemmel három szép lányommal! A reiki energiagyógyászatot megismerve teljesen más lett az életem, életfelfogásom! Az addigi gyötrődő önmarcangoló, kesergő ember megértette hogy nem a világnak kell megváltozni hanem az embernek!!! Közben Reiki mester lettem s tovább is ez az életem! Megtaláltam a boldogságot mint ember, férfi, apa! Bárki kérheti a segitségemet SEGITEK energiakazeléssel,tapasztalataim átadásával vagy ismeretanyaggal!! Addig sem voltam beteges, de azóta még az a kevés nyavalyám is eltünt! Magyari János Reiki mester

Hozzászólások

>A KARMA FOGALMA — 2 hozzászólás

Hozzászólást szeretnél írni? Nyugodtan hiszen épp itt vagy! Te hogy látod? Kiváncsi vagyok a véleményedre. Nem kell regisztrálni a megjegyzés írásához.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .