>A talpunk térképének használata.

>Bizonyára nagyon sokan ismerik a talpmasszázst. Sőt gyakorolják is ha egy családtag megkér rá hogy dörzsöld vagy nyomogasd meg a talpát.

GYEREKKOROMBAN ÉN IS SOKAT CSINÁLTAM ÉDESANYÁMNAK MERT ÁLLÓ MUNKÁT VÉGZETT.

Na de ez csak úgy egyfajta nyomogatás dörzsölés volt valóban, de mégis jól esett nagyon neki.

Viszont ami már komolyabban hat a szervezetünkre azt csak tanult masszörök tudják.

AZÉRT MERT TUDJÁK ALKALMAZNI A TALPTÉRKÉPET.
MINDEN SZERVÜNK IDEGVÉGZÖDÉSE MEGJELENIK A TALPUNKON.
EZEK IRÁNYÍTOTT MEGFELELŐ KÖRKÖRÖS ENYHE DÖRZSÖLÉSE PÁR ALKALOM UTÁN MEGHOZZA A VÁRT GYÓGYULÁST.

jani

orommel-letezni.hu 54 éves. 2001 ig éltem én is a szorgos munkás kis életemet feleségemmel három szép lányommal! A reiki energiagyógyászatot megismerve teljesen más lett az életem, életfelfogásom! Az addigi gyötrődő önmarcangoló, kesergő ember megértette hogy nem a világnak kell megváltozni hanem az embernek!!! Közben Reiki mester lettem s tovább is ez az életem! Megtaláltam a boldogságot mint ember, férfi, apa! Bárki kérheti a segitségemet SEGITEK energiakazeléssel,tapasztalataim átadásával vagy ismeretanyaggal!! Addig sem voltam beteges, de azóta még az a kevés nyavalyám is eltünt! Magyari János Reiki mester

Hozzászólást szeretnél írni? Nyugodtan hiszen épp itt vagy! Te hogy látod? Kiváncsi vagyok a véleményedre. Nem kell regisztrálni a megjegyzés írásához.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .