A Titok

Mi a titok? A megvilágosodás hiánya!

Valamilyen témában.

Van egy kutató program Európában. A CERN. Mely protonok ütköztetésével kisérletezik.

Nem írok többet róla nézz utána. Ha google chrome böngészőt használsz akkor automatikusan leforditja az angol szöveget magyarra.

De bevallottan arra keresik a választ, hogyan lehetne transzportálásra használni azt a felfedezést hogy az ütköztetéskor nem csak az a proton villan fel hanem egy másik is az ellentétpárja.

Nos az anyagi világ tudósai eljutottak oda hogy felfedezték amivel mi reikisek is kezelünk. 

Az Isteni szeretet energiáját vagy információját.

Mert mikor elkezdjük a reiki kezelést azonnal megjelenik az illetőnél. Nincs késedelem. Érdekessége az egésznek hogy az energia szabad szemmel is látható!!

Itt meghallgathatod.  

De van itt egy igazi titok! 

Minden ember, minden létező élőlény a levegővétellel magához veszi ezt az energiát. Átjárja minden testrészünket.

Tulajdonképpen, bármit gondolunk érzünk vagy akarunk az életünkben Ö törekszik a megvalósításához. Na nem mindent azonnal.  Hál istennek.

De csak akkor ha szeretet van benne. Itt most ne gondolj a politikára hanem a saját életedre. Az egy más dolog.

Tehát ahogy gondolkodsz érzel és cselekszel azzá válsz. Ha rosszul éled meg a vágyadat alantas érzések hajtanak azt is megkapod sajnos. Betegségek formájában. A szeretet energiának nem lehet hazudni őt nem lehet meggyőzni becsapni hisz a belső motivációdat (szándékodat) érzi és az szerint hajtja végre a vágyadat.

Tehát a saját életedet te tartod a kezedbe a belső érzéseiddel. Ha hatalmat akarsz őszintén, megkapod-ha rosszra használod saját magadat bünteted!! De félelemből számításból ne akarj jó lenni mert az is visszaüt. Őszintén akarj szeretetteljes lenni.

Nos ez a nagy titok a cern kutatásaival kapcsolatban. Ha jó a szándék valóban megkapják a hőn áhított transzportálás lehetőségét.

Ha többet akarsz tudni keress meg és beszélhetünk róla.

szeretettel jani

jani

orommel-letezni.hu 54 éves. 2001 ig éltem én is a szorgos munkás kis életemet feleségemmel három szép lányommal! A reiki energiagyógyászatot megismerve teljesen más lett az életem, életfelfogásom! Az addigi gyötrődő önmarcangoló, kesergő ember megértette hogy nem a világnak kell megváltozni hanem az embernek!!! Közben Reiki mester lettem s tovább is ez az életem! Megtaláltam a boldogságot mint ember, férfi, apa! Bárki kérheti a segitségemet SEGITEK energiakazeléssel,tapasztalataim átadásával vagy ismeretanyaggal!! Addig sem voltam beteges, de azóta még az a kevés nyavalyám is eltünt! Magyari János Reiki mester

Hozzászólást szeretnél írni? Nyugodtan hiszen épp itt vagy! Te hogy látod? Kiváncsi vagyok a véleményedre. Nem kell regisztrálni a megjegyzés írásához.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .