Az érzelmi jól lét! gyökér csakra


 A gyökér csakra kirívó viselkedésformái.

Ha túlzottan működik, gondolataink és cselekedeteink az anyagi biztonság és birtoklás körül forognak.

Az érzéki örömök az élvezetek, evés ,ivás, szex jelentik a célt. A birtoklási vágy vezeti cselekedeteinket, saját igényeink kielégítésére. Gyakran átgázolunk tudat alatt másokon. A vágyak erőszakos érvényre juttatása. A düh az erőszak a méreg mind elfedések, az önbizalom hiányára utalnak.Ott a félelem hogy elveszítesz valamit vagy meg sem kapsz. A földet olyan helynek képzeli, amit birtokolni és kihasználni kell!!

 

Ha alulműködik a gyökércsakra,gyenge testfelépitéssel kevés fizikai és szellemi ellenállóképességgel rendelkeznek. Ideges ingerlékeny alkatúak, bizonytalanok. Nehezükre esik megfelelniük az élet követelményeinek, számukra az élet mintha teher lenne. Könnyebb kevesebb kellemessebb bizonyítást követelő életre vágynak.

 

Ha felismerjük magunkat valahol, s változtatni akarunk azt a gondolkodásod megváltoztatásával teheted meg. Nem kell valami óriási megerőltető dolgot tenni. Csak minden nap legyen az elmédben hogy változtatni akarok   és hogy   mit!!!!! Egyszerű az eggyiknek vissza kell vennie magábol a másik meg merjen élni. Pár hét elteltével meg fogod érezni hogy változol.A nagyszerű hogy ezt te fogod először észrevenni magadon.A gondolat létrehozza az érzelmet benned s aztán aszerint cselekszel s kész a változás.

                                    Bióenergiavédelem!

Egy hasznos dolog!

Ha úgy érzed, nagy tömegben, vagy bármilyen helyzetben, rosszul vagy, el akarsz ájulni legyengültél, csukd ökölbe a kezed úgy, hogy a hüvelykujjadra csukod a többit.

Mert valószínű, hogy a bióenergiádból vitt egy jó adagot valaki!!

Így.

Csak a jól láthatóság kedvéért mutatom így!Természetesen nem kell ilyen látványosan végrehajtani. Csak jusson eszedbe mikor szükséged van rá. Egyszerűen csukd a hüvelykujjadra a többitNem kell szorosan, csak lazán tartsd úgy a kezed amíg szükség van rá.

Tovább>>>> BIÓENERGIAVÉDELEM

 

Szeretnéd tudni hol tartasz az egészségeddel? Ingyenes felmérés

Személyes kezelésre való jelentkezés


Hozzászólások

Az érzelmi jól lét! gyökér csakra — 2 hozzászólás

 1. I blog often and I genuinely appreciate your information.
  Your article has really peaked my interest.
  I am going to take a note of your blog and keep checking
  for new details about once a week. I subscribed to your RSS feed too.

  • Kedves Margo!
   Őszintén örülök, hogy felkeltette érdeklődésedet a blog. Ha ki szeretnéd próbálni a távkezelés érzését, akkor csak jelentkezz egy ingyenes kezelésre.http://orommel-letezni.hu/2012/01/kapcsolat-kezelesi-lehetosegek/ Itt jelentkezhetsz. Fényképedet feltöltöd és megírod ha van valami problémád. Egy fél órás kezelést kapsz egy eggyeztetett időpontban mikor ráérsz fél órára kényelmesen leülve várni az energiát. Ilyenkor már szoktam stresszoldásokat is adni ahol problémát tapasztalok.
   Gyere próbáld ki.
   szeretettel jani

Hozzászólást szeretnél írni? Nyugodtan hiszen épp itt vagy! Te hogy látod? Kiváncsi vagyok a véleményedre. Nem kell regisztrálni a megjegyzés írásához.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .