Az érzelmi jól lét! Torok csakra

       A torok csakra kirívó viselkedésformái.    

Ha túlmüködik akkor a fej és a test között megreked a kapcsolat, nincs meg a harmonia.

Megérzéseinket nem értjük, ezért gyakran idétlen, meggondolatlan formában mutatjuk ki. Vagy csak az eszünkre a racionalitásunkra halgatunk, elutasítva ézelemvilágunkat. Csak azokat az érzelmeket engedjük felszínre kerülni amik először átmentek egyéni önértékelésünk rostálán.A tudattalan bűntudat miatt nem vagyunk képesek megmutatni igazi érzéseinket, vágyainkat, gondolatainkat.

Szavak mögé rejtjük őket s ezért beszédünk vagy durva és ALPÁRI, vagy kimért és tárgyilagos.

Szavainkal másokat manipulálunk vagy szóáradattal vonjuk magunkra mások figyelmét.

Mély belső ismeretekkel rendelkezhetünk melyeket nem merünk nyilvánosságra hozni, mert félünk mások véleményétől. De mivel utat kell hogy találjon az asztalfióknak írunk-verset-regényt- novellát-vagy festünk-batikolunk- szobrászkodunk és nemszivesen mutatjuk senkinek.

Szellemi(spirituális)energiánk megreked nem jut el érzelmeinkhez, az alsócsakrák ereje nem képes átadni a felső csakráknak az erőt,hogy felélesszük belső szellemiségünket.

Olvasd el a blogomat.

http://foldsugarzas-nelkul-janiki.blogspot.com

 


 

A CSÖKKENTETT MŰKÖDÉSNÉL nehezen fejezzük ki magunkat.

Gyámoltalanok, visszahúzodóak, félénkek vagyunk és életünk felszines jelentéktelen dolgairol beszélünk másoknak.

De ha mégis valami mélyről jövő érzést szeretnénk kifejezni, hatalmas gombócot érzünk a torkunkban és dadogás is jelentkezhet mint a túlmüködés esetén.

Beszűkitjük életünk mozgásterét ahol életünk zajlik ami igen szűkös lehet s ezáltal mervgörcsök is felléphetnek.Ezért csak a külvilágot tekintjük valóságnak.

Mindenféle külső elvárásnak szeretnénk megfelelni és már nem tudjuk mi magunk mit is szeretnénk.

Érzéketlenné válunk saját belső üzeneteink-lelkünk-intuiciónk iránt.

 

 


VALAMIKOR ÉN IS IDE TARTOZTAM MIELŐTT MEGISMERTEM VOLNA AREIKIT!!!

Nézd meg mégegyszer a régi fényképemet.

A fentebb beírt blogban megtudhatod hogy egyik kiváltó oka lehet mindenfajta betegségnek a káros földsugárzás.

Egy másik blogban nagyon hatásos csakraharmonizáló maszírozást találsz.

http://Talpterkep.blogspot.com

Konkrét gyakorlati ajánlások, betegségre, életvitelre és érzelmiproblémákra!

 

Van már elég hanganyagom meditációhoz, valamint rengeteg hamgoskonyv. Oshó, Müller, Popper,….könyvek. Akik az utóbbi időben kértek tanácsot,  a problémályukhoz kapcsoló anyagokat tudtam küldeni. De vannak nagy terjedelműek, ezeket ha kéred cd-re másolom és elpostázom címedre.

Önköltségi áron. Van lehetőség teljesen személyre szabott cd- összeállítására is mely lefedi minden téren a problémádat.

Szeretnéd tudni hol tartasz az egészségeddel? Ingyenes felmérés

Személyes kezelésre való jelentkezés

jani

orommel-letezni.hu 54 éves. 2001 ig éltem én is a szorgos munkás kis életemet feleségemmel három szép lányommal! A reiki energiagyógyászatot megismerve teljesen más lett az életem, életfelfogásom! Az addigi gyötrődő önmarcangoló, kesergő ember megértette hogy nem a világnak kell megváltozni hanem az embernek!!! Közben Reiki mester lettem s tovább is ez az életem! Megtaláltam a boldogságot mint ember, férfi, apa! Bárki kérheti a segitségemet SEGITEK energiakazeléssel,tapasztalataim átadásával vagy ismeretanyaggal!! Addig sem voltam beteges, de azóta még az a kevés nyavalyám is eltünt! Magyari János Reiki mester

Hozzászólást szeretnél írni? Nyugodtan hiszen épp itt vagy! Te hogy látod? Kiváncsi vagyok a véleményedre. Nem kell regisztrálni a megjegyzés írásához.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .