Az érzelmi jól lét!hasi csakra

  A hasi (szex) csakra kirívó viselkedésformái.

Ha túlmüködik– akkor az egyre erősödő szexuális energiák bizonytalanságot váltanak ki a kamasz gyermekben. Ha kisgyermekként kevés gyengédséget, testi közelséget kaptunk, később elutasítjuk a szexualitást, s nem megfelelő formában jut kifejezésre. Tulzott fantáziálasban, vagy ellenkezőjében, kábitószerként éljük meg.Ha hiányzik belőlünk a tisztaság és az ártatlanság érzése ezzel a csakrával kapcsolatban, nem sok a remény arra hogy ezek energiái alkotóvá, építővé váljanak.

 Ha alulmüködik– valószinű már a szülők is elfojtották saját érzéki szexuális vágyaikat. A gyerek nem kap elég szeretetet, simogatást gyengédséget, ölelést s érzéki antennái nem fejlődnek ki.  Szexuális energiáit elfojtja, érzelmei betokosodnak. Az élet szomorúvá és sivárrá válik.

Földi életűnk legtüneményesebb központja. Óriási energiákat képes mozgosítani. Ezért nagyon fontos a szülők részéről, hogy gyermekük mindig megkapja a szerető ölelést, simogatást, a szeretet minden formáját.Akkor főleg a másik nem képviselőivel szemben nyitottak természetesek. Később párjukkal nem aktust élnek meg, hanem az egyesülést a nő s férfi teremtésként éli meg,érzelmi egybefonódásukkal egy pillanatra át tudják érezni a természet tejességét, hogy lelkükön,testükön, szellemükön keresztül egy egészet alkotunk.   

Gyermekeink óriási energiát áldoznak arra hogy jobb szülők lehessünk!!Mindig jelzik ha valamit nem jól teszünk.

Szeretnéd tudni hol tartasz az egészségeddel? Ingyenes felmérés

Személyes kezelésre való jelentkezés

 

jani

orommel-letezni.hu 54 éves. 2001 ig éltem én is a szorgos munkás kis életemet feleségemmel három szép lányommal! A reiki energiagyógyászatot megismerve teljesen más lett az életem, életfelfogásom! Az addigi gyötrődő önmarcangoló, kesergő ember megértette hogy nem a világnak kell megváltozni hanem az embernek!!! Közben Reiki mester lettem s tovább is ez az életem! Megtaláltam a boldogságot mint ember, férfi, apa! Bárki kérheti a segitségemet SEGITEK energiakazeléssel,tapasztalataim átadásával vagy ismeretanyaggal!! Addig sem voltam beteges, de azóta még az a kevés nyavalyám is eltünt! Magyari János Reiki mester

Hozzászólást szeretnél írni? Nyugodtan hiszen épp itt vagy! Te hogy látod? Kiváncsi vagyok a véleményedre. Nem kell regisztrálni a megjegyzés írásához.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .