Az érzelmi jól lét!homlok csakra

 A homlok csakra kirívó viselkedésformái.    

Ha túlmüködik a túlzott racionalizmus lessz ránk jellemző.

Mindent az értelmünkel élünk meg,hiányzik a képességünk hogy a világot a maga teljességében lássuk, s önmagunkat hozzákapcsolni, összefüggéseihez.

Kimondottan csak az értelmünk vezet,ami látható, megfogható , érezhető, csak annak látjuk létjogosultságát.

A spirituális ismereteket irreálisnak tartja és elutasítja. A tulmüködés eredménye a hozzá érkező vizuális és egyébb információk félreértékelése, összekeverve saját felnemdolgozott érzelmeivel,elképzeléseivel.

Ha csökkentett a müködése akkor kizárolag csak az anyagi világ létezik számunkra.

Az anyagi vágyak kielégítése hajt bennünket. A lelki konfliktusokat fárasztónak, a spirituális ismereteket képzelgésnek, értelmetlen álmodozásnak tartjuk.Aminek nincs gyakorlati haszna, számára értelmetlen.Sok estben meggondolatlan érzelmek határozzák meg az életünket. Nehéz helyzetben elvesztjük a fejünket, sokszor nagyon feledékenyek leszünk,gyakran megértési zavarokkal küszködünk.képzelgés,
Ezek figyelmeztetnek bennünket hogy lelkünk azon részeit is ismerjük meg ami a felszín alatt van.


A JÓL KIFEJLETT HOMLOKCSAKRÁVAL KÉPESEK VAGYUNK TÁVOLI CÉLOK MEGLÁTÁSÁRA, AZOK MEGISMERÉSÉRE!

DE EZEK A MAGLÁTÁSOK(JÖVŐLÁTÁS) CSAK LEHETŐSÉGEK AMI A PILLANATNYI ÉLETHELYZETED VETÍT ELŐRE MINT LEHETSÉGES EREDMÉNYT, HA NEM TÉRSZ LE ARROL AZ ÚTRÓL,AMIT PER PILLANAT KÖVETSZ.

EZ A TITKA ANNAK, HOGY MEGLEHET VÁLTOZTATNI A JÖVŐT!! DE EHHEZ racionalizmus,HATALMAS ÖNISMERET ÉS MAGASAN FEJLETT ERKÖLCSI ÉRZÉK SZÜKSÉGES.

VISZONT VIGYÁZNI KELL AZ ÜZENETEK ÉRTÉKELÉSÉNÉL, MERT MÁSOK A SZABÁLYOK MINT AZ ANYAGI VILÁGBAN.

KÉRSZ VALAMIT, MEGKAPOD A VÁLASZT ÉS NEM TUDSZ VELE MIT KEZDENI MERT NEM ÉRTED.

MAJD CSAK ÉVEK MÚLVA MIKOR MEGÉLED AKKOR JÖSSZ RÁ HOGY HOGY KELLETT VOLNA ÉRTELMEZNI.

HA VALAKIT ÉRDEKEL, VAGY TÖBBET SZERETNE TUDNI A HARMADIK SZEMRŐL ÍRJON

jani

orommel-letezni.hu 54 éves. 2001 ig éltem én is a szorgos munkás kis életemet feleségemmel három szép lányommal! A reiki energiagyógyászatot megismerve teljesen más lett az életem, életfelfogásom! Az addigi gyötrődő önmarcangoló, kesergő ember megértette hogy nem a világnak kell megváltozni hanem az embernek!!! Közben Reiki mester lettem s tovább is ez az életem! Megtaláltam a boldogságot mint ember, férfi, apa! Bárki kérheti a segitségemet SEGITEK energiakazeléssel,tapasztalataim átadásával vagy ismeretanyaggal!! Addig sem voltam beteges, de azóta még az a kevés nyavalyám is eltünt! Magyari János Reiki mester

Hozzászólást szeretnél írni? Nyugodtan hiszen épp itt vagy! Te hogy látod? Kiváncsi vagyok a véleményedre. Nem kell regisztrálni a megjegyzés írásához.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .