>Az igazi talpmasszázs térképe

>

Bal talp lenyomata a masszírozó felöl nézve.
Ezzel a térképpel már egész komolyan lehet betegségeket gyógyítani. Viszont komoly felkészülést is igényel a használata. Aki érez magában késztetést az persze tanulja meg a masszázs rejtelmeit. 

Mivel minden masszázs, tulajdonképpen méregtelenítés, fel kell készülni rá.
Szeretném ha minél többen tudnák használni a talptérképet. Csakhogy ez már egy komoly térkép és nem mindegy milyen sorrendben hajtják végre a masszírozást sok betegségnél.
Ez itt a baleset elhárítás része!

Ezért arra gondoltam aki szeretné használni, az írjon levelet vagy megjegyzésben írja le milyen betegséget szeretne kezelni.
Elküldöm részére a leírást vagy azt kiteszem ide az oldalra. 
Még ez lesz a legjobb.!
Mert lehet kombinálni a csakramasszázsal, azt a csakrát kezelni csak ami a betegséghez tartozik.
Megtámogatni gyógyteakeverék fogyasztásával valamint energiakezeléssel is. 
Szóval sok kombináció lehetséges.

Jobb talp lenyomata a masszírozó felöl nézve

jani

orommel-letezni.hu 54 éves. 2001 ig éltem én is a szorgos munkás kis életemet feleségemmel három szép lányommal! A reiki energiagyógyászatot megismerve teljesen más lett az életem, életfelfogásom! Az addigi gyötrődő önmarcangoló, kesergő ember megértette hogy nem a világnak kell megváltozni hanem az embernek!!! Közben Reiki mester lettem s tovább is ez az életem! Megtaláltam a boldogságot mint ember, férfi, apa! Bárki kérheti a segitségemet SEGITEK energiakazeléssel,tapasztalataim átadásával vagy ismeretanyaggal!! Addig sem voltam beteges, de azóta még az a kevés nyavalyám is eltünt! Magyari János Reiki mester

Hozzászólások

>Az igazi talpmasszázs térképe — 6 hozzászólás

 1. Tanácsot kérek talpmasszázzsal és gyógyteával fülzúgás kezelésére, továbbá vese parenchima vékonyodására mi a javaslat?
  Köszönettel: Judit

  • Kedves Judit!
   Sajnálom hogy későn válaszolok.Elnézést.
   Viszont erre a kérésre ‘vese parenchima vékonyodására mi a javaslat?’ csak azt tudom mondani, fordulj orvoshoz vele ha még nem tetted meg. Ha már voltál, akkor meg keress szakavatott masszőrt! Akiben megbízol.
   A fülzúgásra az 1-2-3-7-8-9-es pontokat masszírozzad. Plussz Először is aprólékosan nyomogasd át mindkét talpadat, keresve azokat a pontokat területeket, ahol fájdalmat érzel vagy nagyon érzékeny számodra.
   Aztán jegyzed meg pontositsd a talptérképen található szervekkel.

   Ezeket a helyeket pontokat kezd el masszírozni mindkét talpon azután hogy először a méregtelenitési pontokat már masszíroztad.


   http://talpterkep.blogspot.com/p/ajanlott-masszirozasi-sorrend.html
   A vese fogja fel az embert ért nagy traumákat sokkokat. Ha ért ilyen régebben vagy nemrég azokat ki kellene oldani stresszoldással.
   Ha gondolod jelentkezz itt http://orommel-letezni.hu/szeretned-tudni-hol-tartasz-az-egeszsegeddel-ingyenes-felmeres
   vagy irj ide közvetlenül.–janiki74@gmail.com—
   szeretettel jani

Hozzászólást szeretnél írni? Nyugodtan hiszen épp itt vagy! Te hogy látod? Kiváncsi vagyok a véleményedre. Nem kell regisztrálni a megjegyzés írásához.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .