Hajtsd be a hüvelyk ujjadatA tenyér egy különleges helyet képvisel a testünkön.


 


Egy energialeadó központ magunkon.Működésbe lép ha szükség van rá. Az univerzális életenergia itt lép ki a testünkből. Mert a kéz központi helyet foglal el életünkben. Mindent azzal csinálunk!!


Öleljük át szeretteinket vagy embertársunkat. Dolgozunk, írunk, tapintunk kezet fogunk vele. Szóval elképzelni sem tudjuk nélküle az életünket. Tehát az energia kilépésének  a helye. Miért??  Gondolom mert mindent a kezünkkel csinálunk.


A Korona csakrán át beérkező energia lefut a Szív csakráig majd onnan két irányba a karunkon át a Tenyerünkbe.


Itt kiáramlik. A Világegyetem Gyógyító Energiája gondoskodik róla hogy önmagadat tudd gyógyítani. Az Univerzum harmonikus energiája, a mindent fenntartó energia mindenre képes.


Ezért fontos a korona csakra nyitottsága


Ha a megfelelő időben nem tud kifejlődni (7. életév, vagyis mikor a gyermek elmúlik 6 éves. Onnantól a 7. életévét éli.) (14. év) (21. év) sajnos nem áramlik kellő életenergia a testünkbe. Ennek hiányában csak az Anyagi világot látjuk. Annak minden nehézségével kiszolgáltatottságával mindennapos harcával egyetemben.


Ezáltal céltalanság bizonytalanság szorongás rémálmok kísérhetik mindennapjainkat. Kérdések tömkellege. Miért élünk? Mi értelme Életünknek? A megélhetés nehézségei fokozottan vannak jelen életünkben.


De ezen lehet változtatni


Stresszoldásokkal meg lehet nyitni  a Korona csakrát.


Akár Távolból is Energiatávkezeléssel! Vagy végezz el egy Reiki tanfolyamot!


KAPCSOLAT, KEZELÉSI LEHETŐSÉGEK


 


Itt jelentkezhetsz Energiakezelésre!


Ha nincs elég energiánk, akkor ha sok ember között tartózkodsz elvihetik mások. Ami épp elég volt neked, már kevés ha visznek belőle. Ekkor alakul ki az ájulás elszédülés érzete.


szeretettel jani