Életminőség?!

Ez alatt valódi ÉLET MINŐSÉGET ÉRTEK. Ami magában foglalja a testi, lelki, érzelmi jól létet.
Az életminőség számomra (lehet szerencsés vagyok) gyerekkoromtól fogva inkább jelentett lelki egyensulyt mint anyagit. De a pénz megszerzésére, magam is hatalmas energiákat vetek be, mint mindenki más. 
Minden rendben van.

Csak szeress!!

Mégis, bárhogyan forgatom magamban a dolgot, egy dologra jutok. Az a fiatal aki gyerekkorában megkapta szüleitől, vagy szülőtöl a feltétel nélküli szeretetet, hatalmas erővel indulhat neki az Életnek. Megvan benne az a rejtett energia ami magbiztossá teszi. Szereti az életet. 
Így az élet viharaiban is helyt fog állni. Kiáll belső meggyöződéséért, de ha rájön, tévedett nem szégyelli megmondani.
Sokat töprengtem, valóban miért is vannak előnyben azok a gyerekek akik szeretetben nőttek fel.? Csak egy választ tudtam adni mindig. Ezeket a gyerekeket nem húzta le a negatív érzelmi energia. Ezáltal mindig Önmagukat merik adni a világban. Viselkedésük természetes, ezért hiteles. Tudnak Örülni az életnek belülről, mert szeretik Öket. A szeretetnél hatalmasabb energiát nem tudok elképzelni. Azzal minden megoldható. 

jani

orommel-letezni.hu 54 éves. 2001 ig éltem én is a szorgos munkás kis életemet feleségemmel három szép lányommal! A reiki energiagyógyászatot megismerve teljesen más lett az életem, életfelfogásom! Az addigi gyötrődő önmarcangoló, kesergő ember megértette hogy nem a világnak kell megváltozni hanem az embernek!!! Közben Reiki mester lettem s tovább is ez az életem! Megtaláltam a boldogságot mint ember, férfi, apa! Bárki kérheti a segitségemet SEGITEK energiakazeléssel,tapasztalataim átadásával vagy ismeretanyaggal!! Addig sem voltam beteges, de azóta még az a kevés nyavalyám is eltünt! Magyari János Reiki mester

Hozzászólást szeretnél írni? Nyugodtan hiszen épp itt vagy! Te hogy látod? Kiváncsi vagyok a véleményedre. Nem kell regisztrálni a megjegyzés írásához.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .