Energiatávkezelésről többet

   

ENERGIATÁVKEZELÉS  

Letöltés

Sokan csodálkoznak el azon, hogy lehet energiát küldeni csak ÚGY!

Hát még ezzel gyógyítani is lehet? Ez már a csoda tartományába tartozik.

El is hiszem, mert én sem tennék mást első hallásra, ha nem ismerem.

Ezért is idegenkednek pl. fényképet küldeni a felméréshez. Pedig csak az energia célzásához van rá szükségem. Még senki fényképe nem került ki tőlem, se az e-mailek közül akár egy is.

Ezt a kis tájékoztatót pont azért hoztam létre, hogy közelebb hozzam az emberekhez.Egyiptomban valamikor ez a készség ott volt majd minden ember kezében. Sokkal de sokkal közelebb éltek a természethez mint mi.

Tudták hogy a kezükben gyógyító energia van. Még nem olyan régen is éltek közülük páran a nagív sivatagban és eltört lábú társukat így, kézrátétellel gyógyították. Igaz mindannyian köré gyűltek és a helyretett törött lábat azután 1-2 órán keresztül a kezükkel gyógyították. Ráadásul azt is tudták hogy az nem az ő energiájuk.

Az ISTENEK ADOMÁNYA így fogalmazták meg. Ráadásul ez az IGAZSÁG. Pont így van. Mert most is UNIVERZÁLIS ÉLETENERGIÁNAK HÍVJUK. Kicsit diplomatikus elnevezés, hogy a mai modern ember beképzelt mindenhatóságát ne sértse az ISTEN szó.

Nyugodtan írhatok ilyeneket mert én magam sem szerettem hallani még 15 éve ha ISTENT szóba hozták komolyan.

Nyíltan vállaltam, hogy ATEISTA vagyok. Igaz már akkor is azt mondtam- Az emberi jóságban hiszek.

Jézus szintén kézrátétellel gyógyított. Sőt, az Ő csodatételeiről szoló írások késztették Oshó mestert, hogy bizonyítékot keressen, és újra tudja az ember kézrátétellel, gyógyítani önmagát.

Olvasd el és többet tudsz

ENERGIATÁVKEZELÉS

Letöltés

tavkezeles_otthon_par_meterre..jpg

Gyakran alkalmazom személyes kezeléskor is. Vannak kényes helyek


Hozzászólást szeretnél írni? Nyugodtan hiszen épp itt vagy! Te hogy látod? Kiváncsi vagyok a véleményedre. Nem kell regisztrálni a megjegyzés írásához.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .