Bióenergiavédelem

Egy hasznos dolog!

 

Ha úgy érzed, nagy tömegben, vagy bármilyen helyzetben, rosszul vagy, el akarsz ájulni legyengültél, csukd ökölbe a kezed úgy, hogy a hüvelykujjadra csukod a többit.

Mert valószínű, hogy a bioenergiádból vitt egy jó adagot valaki!

Így!

 

 

 

 

 

 

Csak a jól láthatóság kedvéért mutatom így!Természetesen nem kell ilyen látványosan végrehajtani. Csak jusson eszedbe mikor szükséged van rá.

Egyszerűen csukd a hüvelykujjadra a többit

Nem kell szorosan, csak lazán tartsd úgy a kezed amíg szükség van rá. Bárhol megteheted ne foglalkozz azzal ha valakik látják. Első most te vagy. Vagy tedd zsebre a kezed takard el valamivel.

Mikor jön létre ez a szituáció?

Akkor mikor te magad sem vagy toppon.
  • Olyan életszituációban vagy amikor amúgy is kevesebb energiád van. Valamiért lehangolt vagy.
  • Egy terved nem sikerült és most bánkódsz levert vagy eleve.
  • Szerelmi bánat
  • Betegség
  • Haláleset
  • Munkahely elvesztése

Ezek az események külön külön eggyenként is okozhatják, hogy energiád amúgy is kevés.  Ehhez jön még ez az energiarablás. Már kész is vagy. Kapcsolatainkban mindig jelen van az energiacsere. Ez az az érzés, mikor kialakul bennünk egy ember megitélése. Szimpatikus vagy ellenszenves lessz a szemünkben. Minden esetben energiacserén alapul.

Ha megcsináltad ezt a védelmet  és még mindig azt érzed rosszul vagy, akkor végezd el a műveletet a ball kezeddel is. Tudom furcsa az ember mindkét kezét ökölbe szorítva egy boltban vagy piacon. De ilyenkor amúgy is hagyd el azt a közeget ahol rád jött a rosszul lét.

Keress egy félreeső helyet (park, pad, toalett, stb) magadnak ülj le pihenj kicsit. Ha párod ott van veled kérd meg fogja a kezedet míg biztos helyre nem értek, ahol összeszeded magadat. Mosd meg az arcod és pihenj.

Ez az aprócska mozdulatsor a bizonytéka annak, milyen fontos meghatározó szerepet tölt be életünkben az érzelem. Döntő jelentőségű a milyensége. Láttál te már olyan embert betegnek aki boldog, szerelmes, örülni tud mindennek? A pozitív érzések megvédik az embert a BETEGSÉGTŐL.

A negatív érzések védtelenné teszik az embert energetikailag. Mert nem szeretetet sugároz ki magából, hanem az ellenekezőjét.  De ezeken is felül lehet emelkedni. Nyilvánvalóan mindenkit mély gyásszal és bánattal tölt el egy szerette elvesztése. Vagy kilátástalanság érzése a munkanélküliség  miatt. Ez alol senki nem kivétel.

Hogy lehet feldolgozni ezeket a traumákat!?

Az elmúlás életünk szerves része, el van kódolva a géneinkben. Tudom, nehéz ezt tudomásul venni pláne beszélni róla. De valahol itt kezdődik az elfogadásnál, minden hasonló dolog. Ha harcolsz ellene akkor háború lessz a lelkedben. Meg félelem szorongás rémület. Add ki a gyászt magadból, hogy tisztulhass. Ilyenkor magunkat gyászoljuk. Mit mulasztottunk el esetleg szerettünk életében. Sír a lelkünk miért nem tettük meg ezt vagy azt. Már késő?? Nem!! Tedd meg most, saját magad védelmében! Old fel ezeket a stresszeket önmagadban. Játszd le belül mint egy filmet és ekkor már csak szeresd őt. Ezzel megvéded önmagadat az örökös Bűntudattól, amivel csak magadnak ártasz.

A munkahely elvesztése önbecsülésünkön ejthet mély sebet. Mi az hogy nincs szükség rám!? Mi az hogy a végzett munkámra már nincs szüksége a cégnek?! Ilyen és hasonló belső érzések felháborodások kisérik a történteket. Miért? Mert belül kudarcként éljük meg. Mintha csúfosan leszerepeltünk volna a munkahelyen. De ha azt mondod magadban – már nem itt a helyem azért történik mindez.  Válltanom kell, mert ez a munkahely már nem ad nekem több fejlődési lehetőséget. Itt csak megrekednék, tovább kell lépnem. Tehát nem kudarc, épp az ellenkezője. Az élet így figyelmeztet, máshol van a helyed.

Te hogy látod? Mond el nekünk. Szólj hozzá.

 

 


Hozzászólások

Bióenergiavédelem — 1 hozzászólás

Hozzászólást szeretnél írni? Nyugodtan hiszen épp itt vagy! Te hogy látod? Kiváncsi vagyok a véleményedre. Nem kell regisztrálni a megjegyzés írásához.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .