Miért kell megélni a karmánkat?!

Karmánkat nem kell, megélni. De ha nem éljük meg a következő életünkben újra megkapjuk feladatként. Viszont van egy lényeges dolog. Nem emlékszel a mindenkori életedben, mit kell megélned megoldanod. Ez teszi lehetővé hogy szabadon dönthess az életedről. Ha megéled és jól, akkor tudsz csak tovább lépni a fejlődés útján. Ha megéled, de megint rosszul, addig kapod vissza míg a helyes megoldásra rátalálsz. Addig, nyomasztja a lelkedet, mindenhova elkisér és lefogja energiád nagy részét. Nem tudsz igazán kibontakozni, vagyis a mostani életedben önmagad lenni. Jól megélve a karmádat, viszont felszabadító érzés kerít hatalmába és elindulhatsz mostani életed kiteljesedése felé. Minden életünknek van feladata, tanulni valója és ha kitérünk előle, ebből lessz a karma kővetkező életünkben. 


A lelked az ami kényszeríthet a pozitív életigenlés felé, mert másképp minden esetben boldogtalanság vár rád.


Ha azt érzed belülről, valamit nagyon szeretnél megtenni, de nincs hozzá merszed mert félsz a nyilvánosságtól, vagy valakitől vagy egyszerűen lusta kényelmes vagy biztos lehetsz benne, hogy egész életedben elkisér.
Mikor férfiak mesélnek nekem régi kapcsolatról, mikor már feleségük volt, és ott csillog a fény a szemükben tudom hogy nem az igazival élnek együtt. A nőknél ugyanez a helyzet. Mást szeretnek, vagy szerettek és mégis azzal élnek aki nem tudja boldoggá tenni őket. 
Igen,  nyilvánvalóan nehéz egy kapcsolatot megszüntetni még akkor is ha nincs gyerek. De akkor meg boldogtalan maradsz további életedben. A karmák nagy részét pontosan, A boldogság nem vállalása okozza. Hát ezért a rengeteg válás és régebben a megcsalás. 


Tehát mindenképp jobban jár az ember ha felvállalja a karmáját, csakhogy ezt önként kell megtennie. Szembenézni végre az elkerülhetetlennel. Nincs más kiút, nem lehet másra bízni nem lehet megvenni a boltba nem lehet átnézni rajta, jól vagy rosszul de meg kell élni!

Szép az élet és kedvesek az emberek

Az erőszak a gyengék végső menedéke

Szeress élni merj örülni fogadd el önmagad létezését hisz fontos vagy

jani

orommel-letezni.hu 54 éves. 2001 ig éltem én is a szorgos munkás kis életemet feleségemmel három szép lányommal! A reiki energiagyógyászatot megismerve teljesen más lett az életem, életfelfogásom! Az addigi gyötrődő önmarcangoló, kesergő ember megértette hogy nem a világnak kell megváltozni hanem az embernek!!! Közben Reiki mester lettem s tovább is ez az életem! Megtaláltam a boldogságot mint ember, férfi, apa! Bárki kérheti a segitségemet SEGITEK energiakazeléssel,tapasztalataim átadásával vagy ismeretanyaggal!! Addig sem voltam beteges, de azóta még az a kevés nyavalyám is eltünt! Magyari János Reiki mester

Hozzászólást szeretnél írni? Nyugodtan hiszen épp itt vagy! Te hogy látod? Kiváncsi vagyok a véleményedre. Nem kell regisztrálni a megjegyzés írásához.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .