>Miért viselkedünk másképp?!

>Megfigyeltétek már mennyire más a viselkedésünk különböző helyzetekben?!! Sokszor elcsodálkozom. Van aki a munkahelyen éli meg igazi önmagát. Ott érzi otthon magát. Van aki az ügyeletes bohóc szerepében. Egyes emberek kiváló szervezők, de más területen elveszettek. Miért nem viselkedünk mindenkivel, és minden helyzetben egyformán?? Ez összefügg az érzelmeinkkel. Szeretünk dolgozni?! Valószínű kellemes érzések társulnak hozzá. Alkotásként éled meg a munkát. Más meg a háta közepére sem kívánja, mégis megy a gyárba minden nap. Neki máshol lenne a helye. Egy régi munkatársam fogalmazta meg nagyon frappánsan. xy on nagyon rossz lakatos, de lehet hogy kiváló oroszlán szelídítő lenne belőle! Arról beszélgettünk miért nem ott vannak az emberek azt csinálják, ahol jól érzik magukat. Olyan helyre születtünk le ahonnan nehéz oroszlán szelídítőnek lenni? Hát ez a lényeg merni kell lépni saját érdekünkben. Ha megtetted a lépést amit szeretnél az élet nem fog cserben hagyni. Nem fásulsz meg, hanem örömmel végzed amit szeretsz csinálni.
Nincs kedved elmenni a rokonokhoz látogatóba? Kényelmességed az oka vagy nem szimpatikusak? A kényelem is érzés. Az önzés az egónk érzése. Unszimpátia az megint lehet hogy mibennünk van.

Te hol érzed jól magad?!  Látni fogjuk mennyire különbözőek vagyunk.
Ha reagálni akarsz írj megjegyzést.

jani

orommel-letezni.hu 54 éves. 2001 ig éltem én is a szorgos munkás kis életemet feleségemmel három szép lányommal! A reiki energiagyógyászatot megismerve teljesen más lett az életem, életfelfogásom! Az addigi gyötrődő önmarcangoló, kesergő ember megértette hogy nem a világnak kell megváltozni hanem az embernek!!! Közben Reiki mester lettem s tovább is ez az életem! Megtaláltam a boldogságot mint ember, férfi, apa! Bárki kérheti a segitségemet SEGITEK energiakazeléssel,tapasztalataim átadásával vagy ismeretanyaggal!! Addig sem voltam beteges, de azóta még az a kevés nyavalyám is eltünt! Magyari János Reiki mester

Hozzászólások

>Miért viselkedünk másképp?! — 2 hozzászólás

  1. Kedves Andi
    Sok esetben az oroszlán szelídítés “csak” belső döntésünkön múlik. A megfelelő pillanatban merj dönteni. Meg tudod csinálni!

  2. >Szívesen lennék oroszlán szelídítő,de igen nagy a szakadék a családom és az én igényeim között 🙂

Hozzászólást szeretnél írni? Nyugodtan hiszen épp itt vagy! Te hogy látod? Kiváncsi vagyok a véleményedre. Nem kell regisztrálni a megjegyzés írásához.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .