Örömélet

Van már elég hanganyagom meditációhoz, valamint rengeteg hamgoskonyv. Oshó, Müller, Popper,….könyvek. Akik az utóbbi időben kértek tanácsot,  a problémályukhoz kapcsoló anyagokat tudtam küldeni. De vannak nagy terjedelműek, ezeket ha kéred cd-re másolom és elpostázom címedre.

Önköltségi áron. Van lehetőség teljesen személyre szabott cd- összeállítására is mely lefedi minden téren a problémádat.

Ingyenes reiki távenergiával végzett lelki érzelmi szervi felmérés

Személyes kezelésre való jelentkezés

Ugye hányszor hallotta már mindenki hogy gondolkozz pozitívan! Ugyanakkor ott dübörög az ember fejében már indulatosan DE HOGYAN KELL AZT?!! Mutassa már meg valaki nekem! Az nagyon jó ha már idáig eljutsz mert akarod a változást.

Felsorolok pár példát amin keresztül érzékelheted a hozzáállást az örömélethez.

imádom a kávét

Mostanában nagyon sokan megkérdezték hogyan lehet ennyire megváltozni!!

Sokan meg megállapították mennyire megváltoztál, ELŐNYÖDRE!

Örömmel élni vagy létezni,sokkal jobb állapot mint az ellenkezője. Igaz?

De azt is megtapasztaltam és elegem lett belőle.

Mikor elérkezett a pillanat, nem haboztam és eldöntöttem, hogy én is megismerkedek a REIKIVEL. Láttam folyamatosan átváltozni az embereket magam mellett.

Megnyugodtak, kiteljesedtek és megszépültek, elmultak a testi lelki fájdalmaik pár hónap alatt.

 Megtanultunk szeretni! 

Megtanultunk örüni az életnek.

Megtapasztaltuk mennyire jobb érzés szeretni,megbecsülni a másikat.

Ez a kulcsszó, mert ebből a szeretetből táplálkozunk, ebből virágzik ki a testi lelki  egészséged.

Ha megtanulsz szeretni onnantol már zöld utad van az örömélet felé!

Először kezd el magadat szeretni mert ez a leglényegesebb. Menj ki a parkba hangolodj rá ámulj el a természeten, egy falevél szépségén vagy egy fa felépitésén. Először csak fél órát.

Csak figyeld a fát  vagy bokrot, érdekes ágait a kérgét az alakját különböző leveleit.

LEGYÉL OTT A FÁBAN. CSAK LEGYÉL TE MAGAD IS.

Most fedezz fel a fán egy madarat, csak kezd el figyelni az ő kis tevékenységét. Hangolódj rá, hogyan keresi az élelmet milyen kifogyhatatlan izgő mozgó módon szálldos minden lehetséges élelemforrás után. Az egész kis lényéből sugárzik a harmónia, ahogy megéli az életét. Egyszerűen csak él, teszi a dolgát míg egészsége engedi.

Szeret élni örül önnön létezésének, és a körülötte lévő  természeti elemek között megtalálja az ő kis helyét. Ahogy változnak a természeti elemek, ő is velük változik, ujra megtalálva az ö természetes helyét a megváltozott világban.

  Szeress élni merj örülni  

Térj vissza az örökérvényű emberi erkölcsi normákhoz

és mindjárt kitisztul előtted a kép. Mit kerget mit keres az ember szinte bárhol a világon?

 A boldogság kék madarát!!                                      

Szép parkban, bokrok társaságában, víz mellett ideális hely egy kis naplementét, vagy felkeltét nézni közben netalán meditációt hallgatni.

Én egy fa vagyok. Gyere ide.

.A boldogság kék madarát!!

A szerelmet, a harmónikus életet önmagával, a világban lévő helyét!

Mert milyen jó embernek lenni igaz?

Jó érzés szeretni, érezni tapintani

Látni hogy gyermekünk egyre növekszik és árgus szemekkel figyeljük kire fog hasonlítani kinézetre vagy jellemileg.

Állj meg és nézz mélyen magadba, valóban olyan hatalmas problémáid vannak? Kicsi a füled, nagy az orrod,van egy kis hasad, zömök vagy, magas vagy, a feneked nem manöken tipus,a gyerek eggyest hozott haza, a főnököd munkát követel?

A kinézeti problémák 90%- a csak benned van!

Te érzed azt hogy  Probléma, mert neked okoz csak érzelmi gondot. Valaki valamikor mondta, és te azt magadban elkezdted rágni, évek hosszú során át egész addig mig befordultál, nem akarsz emberek közé menni vagy lehajtott fejjel a fal mellett jársz?!

Hát nem, mert az emberek szépségét, nemességét a belső pozitív érzelmi

gazdagságuk szerint itélik meg!

Az kiül az arcra, megnemesíti vonásaidat ott bujkál a szemedben a ragyogása, csillogása,belső szépségednek.

A gyerek 1-est hoz haza és te leszidod, vagy ami még rosszabb büntetést kap.!? Mit szoktál tenni? Megfigyelted már gyerekedet játék közben,mikor önfeledten a többiekkel el vannak merülve? Hát figyeld meg! Az az igazi énje!!

Az 1-es okát kérdezd meg tőle, ugyanakkor buzditsd, biztositsd őtFELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETEDRŐL VALAMINT BIZALMADRÓL hogy nem a ház omlott őssze. Amúgy is a padlón van érzelmileg. Meglásd szorgalommal fog tanulni, hisz szivében ott az érzés,szereted őt és bízol benne. Bizonyossá válik számára, nem csak akkor szereted ha ötösöket visz haza.

Később sem fogja eltitkolni előled esetleges érzelmi válságait, mikor majd kezdi érdekelni a másik nem!!!

  Kérdezz meg mindent amire kíváncsi vagy!     Csak kattints ide

Ingyenes reiki távenergiával végzett lelki érzelmi szervi felmérés

Van már elég hanganyagom meditációhoz, valamint rengeteg hamgoskonyv. Oshó, Müller, Popper,….könyvek. Akik az utóbbi időben kértek tanácsot,  a problémályukhoz kapcsoló anyagokat tudtam küldeni. De vannak nagy terjedelműek, ezeket ha kéred cd-re másolom és elpostázom címedre.

 


Hozzászólások

Örömélet — 2 hozzászólás

Hozzászólást szeretnél írni? Nyugodtan hiszen épp itt vagy! Te hogy látod? Kiváncsi vagyok a véleményedre. Nem kell regisztrálni a megjegyzés írásához.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .