Reikivel az Emberekért Energiatávkezeléssel

REIKIRŐL RÖVIDEN                                 Dr Mikao Usui egy kiotói keresztény egyetem professzora volt.     

Egy kiváncsi tanítvány megkérdezte

-Elfogadja ön a Biblia tartalmát szó szerint?

Az igen feleletre folytatta a hallgató.

-A Bibliában Krisztus betegeket gyógyít a kezével. Elfogadja ezt az állítást anélkül, hogy látott volna valaha ilyet?

-Igen.

-Elég önnek a vak hit? Mi azonban életünk kezdetén vagyunk, nemcsak olvasni akarunk ilyen dolgokról hanem át is akarjuk élni ezeket a csodákat.

Ez volt a döntő párbeszéd Usui életében!

Már másnap otthagyta oktatói munkályát.


         Többéves utazás, kutatás, elemzés vette kezdetét.

Az USA-ba ment kutatni Krisztus csodálatos gyógyitásainak kutatására. De nem találta amit keresett.

Azt reméli a  Buddhista iratokban rátalál a keresett módszerre, mert azokban is szó esik kézrátételes gyógyitásról. Japán, Buddhista kolostoraiban érdeklődik a test gyógyításának lehetőségeiröl. De a kolostorok válasza -hogy számukra a szellem gyógyulása a lényeges a test másodrendű.

Végül egy Zen- kolostorban japánra fordított szutrákat tanulmányozhat, de nem jut eredményre. Viszont ezalatt megtanult Kinaiul, és elhatározza eredeti Szanszkrít nyelven kutat tovább olyan iratokban amit még nem fordítottak le Japánra.

Sok évi(7 év) keresés után talált rá egy ismeretlen feljegyzőtöl Buddha Szimbólumaira és gyógyításainak történeteire.

Megvan végre amit keresett, de hiányzott hozzá az erő! Hogyan tovább? A kolostor apátja azt javasolta vonuljon vissza a közelben lévő szent hegyre meditálni. A 21-ik napon pulzáló fénysugarat lát az égen ami eltalálja és földre dönti. Ekkor jelennek meg előtte a korábban megismert szimbólumok, melyek mint egy fénygolyóban jönnek felé, és beleégnek agyába emlékezetébe. A transz elmúltával frissnek és kipihentnek érzi magát.

A kolostorba visszatérve az apátot nagybetegen találja. Letérdel mellé es kezét a hasára teszi. Egy idő mulva az apát sokkal jobban lessz, már nem érzi hogy halálán van. Másnap már tudja folytatni munkáját.Usui elmondja neki a vele történteket.

Az apáttal közösen eldöntik hogy ezt a csodálatos erőt Reikinek nevezik el.

Visszatér Japánba és elkezd Kiotó külvárosában élelmiszerárusként dolgozni, közben betegeket gyógyít. Hét év múlva észreveszi hogy azok, akiknek segített visszakerültek korábbi állapotukba. Rájött hogy csak  a betgségeik tünetei múltak el, annak okai viszont megmaradtak.

Ekkor döntötte el csak azokat hajlandó tanítani akik határozottan változtatni akarnak életükön és ezért áldozatot hozni.

Megalkotta 5 pontos életszabályzatát

 

 1. Felhagyok a mérgelődéssel.
 2. Felhagyok az aggodalmaskodással.
 3. Tisztelem szüleimet, tanítóimat, az idősebbeket.
 4. Kenyeremet becsületes munkával keresem.
 5. Tiszteletet és szeretetet érzek minden élő iránt.

Energiatávkezelés.

Az energiatávkezelés Dr Usui (Osho) által ujramegtalált eggyik szimbólumával lehetséges.

Óriási előnyei vannak:

 1. A betegnek nem kell kimozdulnia otthonából, kényelmesen a fotelben kapja a kezelést. Nincs öltözködés betegen nem kell az orvosi váróban órákat várni. Sok embernek még másik városba elutazni, mert csak ott található valamilyen eszköz amivel még csak egyellőre kivizsgálják. Ez már önmagában belekerülhet ezrekbe.
 2. Maga az energia(Univerzális életenergia) a távolsággal növekszik erősebb lessz és ezáltal hatékonyabb. Nincs számára akadály, nem létezik országhatár. Gyakorlatilag a fény sebességével halad.
 3. Mivel nem szükséges a beteg jelenléte, a kezelő (Reiki mester)  jobban el tud mélyülni, koncentrálni tevékenységére ezáltal is növelve a hatékonyságot, ami gyorsabb gyógyulást eredményez. A beteg hamarabb szabadul meg fájdalmától, kétségbeesett szorongásától vagy izületi panaszától.
 4. Ezen kezelések idelye alatt olyan információkat kapunk amikre azonnal tudunk reagálni, nem szükséges valamilyen műszer segítsége.
 5. Gyakorlatilag(Ezt a már kezeltek megerősíthetik) már az első kezelés után sokkal jobb az állapotuk.
 6. Magatehetetlen betegeket nem kell szállítani, szintén súllyos ezer forintokat kiadni érte, vagy órákat várni a betegszállítóra.
 7. Gyerekeknél, akik köztudott még betegen is képesek nyüzsögni, nem tűrnék a személyes kezelést.
 8. A Reiki enrgia mellékhatások nélkűl gyógyít, ami szintén növeli a hatékonyságot. Nem kell még  egy gyógyszert csak azért szedni, hogy a nagyon fontos gyógyszer mellékhatását csökkentsék.
 9. Nem kell, esetenként ezrekért gyógyszert venni.
 10. A kezelés ideje alatt de még később is személyre szóló, gyakorlati tanácsok amik egy pszichológusnál további sullyos ezrekbe kerül.

 

janiki74@gmail.com  Ide kattintva már írhatsz is mert levelezőrendszered már megcímezve van. Csak arcképes fénykép kell. Megírod mi a probléma betegség amire a legsürgősebben kérsz kezelést, mert már elviselhetetlen.

Vagy itt ezen az űrlapon jelentkezhetsz. Töltsd fel fényképedet és írd meg mi a probléma. 

 • Az érzelmi problémákon lehet leghamarabb segíteni.
 • A lelki válságod valószínűleg össszefügg érzelmi problémáddal.
 • A fizikai tüneted pedig e kettő helyét mutatja meg testi szinten.

  Név (kötelező)

  Email cím. létező e-mail címet irj mert csak úgy tudok válaszolni (kötelező)

  Üzenet ide írd ha már betegségre kéred a kezelést. Vagy csak kiváncsi vagy.

  küld el fényképedet ahol az arcvonásod kivehető.

  előzetesen jelölj be időpontot mikor lenne neked jó a kezelés.

  Ha ütközik a beosztásommal e-mailben jelzem számodra. Másik időpontot kérve.


   

  30 Perc felmérés után részletes elemzést kapsz.

  Magyari János Reiki mester 

   

  Van már elég hanganyagom meditációhoz, valamint rengeteg hamgoskonyv. Oshó, Müller, Popper,….könyvek. Akik az utóbbi időben kértek tanácsot,  a problémályukhoz kapcsoló anyagokat tudtam küldeni. De vannak nagy terjedelműek, ezeket ha kéred cd-re másolom és elpostázom címedre.


  Önköltségi áron. Van lehetőség teljesen személyre szabott cd- összeállítására is mely lefedi minden téren a problémádat.

   

  Személyes kezelésre való jelentkezés


   Reiki fogadalomtétel

  A Boldogságot csak az bírja el aki elosztja. A fény csak abban válik áldássá, aki másnak is ad belőle. Mert amikor bennünket elküldtek,az útra bocsátó hatalom így szolt.:

  Rád bízok minden embert külön, kivétel nélkül mindenkit: segíts, adj enni, adj ruhát, mindenkire vigyázz úgy, mint magadra és ne hagyd a sötétségben elmerülni. Amit szerzel, amit elérsz, amit tudsz, amit átélsz oszd meg! Az egész világ a tiéd! Szabad vagy a kövektől az éterig. Ismerd meg, hódítsd meg, senkise tiltja. De jaj neked ha magadnak tartod meg! Elbocsátalak téged is, mint mindenkit. Felelős vagy minden emberért, aki veled él, és el kell számolnod minden fillérrel amit magadra költesz, minden örömmel amit magadba zártál, és minden boldog pillanattal amit magadnak tartottál meg.

   Most ébredj és élj, mert a világ a tied!

   


  Hozzászólást szeretnél írni? Nyugodtan hiszen épp itt vagy! Te hogy látod? Kiváncsi vagyok a véleményedre. Nem kell regisztrálni a megjegyzés írásához.

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .