Szeretnéd tudni hol tartasz az egészségeddel? Ingyenes felmérés

Ez a felmérés Távenergiával történik.

Biztosan hallottál már róla, hogy Reiki távkezelés vagy energiaküldés. A távenergiával (univerzális életenergia) megvizsgálom a csakráidat és érzékelésem alapján jelzem számodra hol van tennivalód. Leírom számodra mi mit jelent és az milyen életteredet érinti. Hol van problémád esetleg önmagaddal. 
A hozzávaló információt valamint más segítséget is küldök. Meditáció a problémás csakrához gyógytea vagy más javaslat a betegséghez ha már van. De a felmérés alatt már kezelek is ahol azt tapasztalom stresszoldásra van szükséged. Ezért lehet, hogy sírás vagy hatalmas megkönnyebbülések fogják kisérni ezeket az érzelmi oldásokat.
A felmérés 30 percig tart és ingyenes.Ehhez szükségem van egy fényképre tőled ahol az arcvonásod kivehető. A fénykép a címzés az energiának, hogy megtaláljon.
Ha mindez megvan, akkor csak egy egyeztetett időpontra van szükség, amikor ráérsz leülni 30 percre és várni az energiát. Figyelve saját testedet mit érzel hol érzel számodra különös dolgokat. Bizsergés kis nyilamlások melegség vagy épp hűvös érzet.
Tehát várom fényképedet, valamint mikori időpont felel meg neked 30 percre. A fényképedet Itt az oldalon töltheted fel.
Ha van skype lehetőséged küldj partnerfelkérést és felveszlek mert a kezelés után 15 percel ott megbeszéljük a tapasztalatokat.
De akár egyenes skype kapcsolat közben kezellek. Azonnal mondom mit csinálok hol mire számíthatsz. Kérdezhetsz szintén azonnal.

Ez a legjobb lehetőség szerintem!

 Skype nevem::::   janiki74  ::::::  
 Küldök pár meditációt addig is halgasd őket. Ha nincs Skypod.akkor hangüzenetet fogok küldeni számodra.
A kezelés után hangüzenetet küldök számodra az
észrevételeimmel.
 szeretettel jani: Ha nem boldogulsz az ürlappal akkor egyenesen erre az e-mail címen is jelentkezhetsz! >>>janiki74@gmail.com<<<

Magyari János reiki mester(janiki). Imádom a kávét

imádom a kávét


Hozzászólások

Szeretnéd tudni hol tartasz az egészségeddel? Ingyenes felmérés — 2 hozzászólás

    • Kedves Gizella!

      Ellenőriztem nekem sikerült. Annyi van hogy a fényképfeltöltésnél 1 Mb a határ. Annál nagyobbat nem fogad el de ki is irja.
      szeretettel jani

Hozzászólást szeretnél írni? Nyugodtan hiszen épp itt vagy! Te hogy látod? Kiváncsi vagyok a véleményedre. Nem kell regisztrálni a megjegyzés írásához.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .