Visszajelzések a kezelésről | orommel-letezni.hu

Működik hatásosan a gyógyenergia távolbol is!

  
Gyere, szeretettel várlak ha gyógyulni szeretnél, vagy többet akarsz tudni önmagadról!
Kávészünet
Magyari János Reiki mester. Kiskunfélegyháza
Gyógyenergia?

Igen a SZERETET energiája.
Teszteld le TE is. Hogyan? Nagyon egyszerűen. Ülj le valahova adj magadnak egy percet hogy ellazulhass. 

Most gondolj egy nagyon jó dologra az életedből. figyeld meg a tested reagálását, milyen érzetek érzéseket vált ki belőled.

Most gondolj egy nagyon rossz élményedre amit nem kivánnál másnak sem. Itt is figyeld meg mit vált ki belőled az érzés.

De már a szavakban is ott van. JÓ és ROSSZ. Nem kellene tovább ragozni
Minél több jó dolog történik velünk az életben annál szeretetteljesebbek lehetünk. Hiszen csak jó dolgok vesznek bennünket körül.

Mindkettő érzés pedig ENERGIA. Vagyis rezgés. Ami jót vagy sajnos rosszat tesz nekünk az érzelemvilágunkban.
Mi a JÓ ENERGIÁVAL GYÓGYÍTUNK. Vagyis a SZERETETTEL. Ami képes semlegesíteni a nagyon régi lerakódott negatív cselekmények érzelmi csomóit is. 
Nagyon gyors eredményeket lehet elérni érzelmi stresszoldásokkal. Sok olyan dolgot ( allergia, Pánik betegségek, félelem, szorongás,) amik sok sok éven át megkeseríti rengeteg ember életét.
Sajnos egyre több lesz pedig, mert a megnehezült megélhetésre sok család, szülő nem tud megfelelő mintát adni gyerekének.
Megfigyeltem milyen sok mostanában a mozgásszervi beteg. Tolószékes. Mind mind ennek a megnehezült világunknak a következménye.
Számukra nem járható,  ez a világ. Túl nagy követelményt állít eléjük, amivel nem tudnak megbirkózni. 
Segítségre szorulnak és így jelzik a világnak belső lelkivilágukat.
Gyere és gyógyulj ha gondod van vagy tudj meg többet önmagadról

Szeretettel várlak  Visszajelzések a kezelésről | orommel-letezni.hu

jani
jani

orommel-letezni.hu 54 éves. 2001 ig éltem én is a szorgos munkás kis életemet feleségemmel három szép lányommal! A reiki energiagyógyászatot megismerve teljesen más lett az életem, életfelfogásom! Az addigi gyötrődő önmarcangoló, kesergő ember megértette hogy nem a világnak kell megváltozni hanem az embernek!!! Közben Reiki mester lettem s tovább is ez az életem! Megtaláltam a boldogságot mint ember, férfi, apa! Bárki kérheti a segitségemet SEGITEK energiakazeléssel,tapasztalataim átadásával vagy ismeretanyaggal!! Addig sem voltam beteges, de azóta még az a kevés nyavalyám is eltünt! Magyari János Reiki mester

Hozzászólást szeretnél írni? Nyugodtan hiszen épp itt vagy! Te hogy látod? Kiváncsi vagyok a véleményedre. Nem kell regisztrálni a megjegyzés írásához.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .